website templates free download

AV apparatuur en Mediatechniek 

diensten en projecten

HD System Support is B2B leverancier en vakspecialist voor broadcast en Pro-AV mediatechniek in noord Nederland met een compleet producten pakket voor de videoproducent, media educatie, omroep of facilitair bedrijf, gevestigd op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. 

HD System Support werkt per project samen met een selectie van vakspecialisten op het gebied van audio, video en ICT. Op deze manier zijn we in staat flexibele en betaalbare diensten aan te bieden. Daarnaast hebben we ook veel contacten voor uitvoerende taken in IT/AV en broadcast wereld. 


Vraag naar de mogelijkheden of een kennismaking gesprek.

HD SYSTEM SUPPORT

REALISATIE VAN PROFESSIONELE AV SYSTEMEN 

ADVIES

Kennis delen doen we met plezier
en geven onafhankelijk advies wat aansluit aan uw budget en wensen.
We komen graag langs om met onze expertise u de gelegenheid te geven passende keuzes te maken bij de aanschaf van apparatuur, installatie of inrichting. 

SYSTEEMONTWERP

HD System Support ontwerpt audiovisuele systemen volgens de wensen van de klant. We kunnen dit vastleggen in een professionele CAD systeem tekening die gebruikt wordt tijdens de bouw en als naslagwerk dient voor later. Een overzichtelijke tekening met kabelnummers vereenvoudigt het zoeken naar storingen en is niet weg te denken bij grotere systemen.

INSTALLATIE

Voor de installatie werken wij afhankelijk van de complexiteit en grootte samen met andere bedrijven maar we kunnen bijvoorbeeld ook samenwerken met de eigen technici van de opdrachtgever.
Bestaande installaties kunnen we documenteren, aanpassen, opschonen of uitbreiden.

PROJECTBEGELEIDING

Project begeleiding is belangrijk voor een goede voortgang en budget beheersing om binnen de gestelde tijd het project op te leveren.

Voor de kleinere projecten werken we met een pragmatische nononsens instelling, een duidelijke overleg met de opdrachtgever en korte lijnen houden om kosten zo laag mogelijk te houden.
 CAD AV systeem ontwerp

BEZOEK ADRES
AFLEVER ADRES
HD System Support
Zuiderkruisweg 2
8938AP Leeuwarden
Industrieterrein De Hemrik
Gebouw Omrop Fryslân
2e etage - mediabedrijven

CONTACT
Henk Dijkstra
Email: info@hdsystemsupport.nl
Mob: 0651157578
Ook buiten kantoortijden bereikbaar!

(c) 2018 HD System Support


BTW: NL040005719B01

KVK: 63588838